Jodi Ellen Malpas - Ez a férfi

Véleményezte: Ma_ya

Ez_a_ferfi.jpgTartalom: Ava O’Shea, a fiatal belsőépítész az első találkozójára igyekszik a Manor tulajdonosával, Mr. Jesse Warddal. Nem számít másra, csak egy túlsúlyos, nyakkendős, tehetős vidéki úrra és a megérkezésekor más nem is utal egyébre. Hogyan tévedhetett ekkorát? A férfi lehengerlően jóképű, elbűvölő és magabiztos. És öntelt, hedonista playboy is, aki nem ismer határokat. Ava kétségbeesetten küzd Ward vonzereje ellen, de nem bír azzal az elsöprő hatással, amelyet a férfi gyakorol rá. Minden ösztöne azt súgja, hogy meneküljön és menekül is, de Jesse Ward nem szívesen engedi el. Akarja a lányt és a fejébe veszi, hogy megszerzi. Ava tudja, hogy veszélyben a szíve, de hogyan menekülhetne, ha a férfi nem ereszti?

 

Uh annyira, de annyira utálom, hogy mindig sorozatba kezdek. És ha ilyen sorozatba, azt még jobban

Szóval kezdjük az elején. Szürke, Crossfire és csapata kategóriába tartozik. Legalábbis szerintem. Domináns, uralkodó, seggfej (és ez nem jó értelemben). Hisztis, buta, eszetlen liba. Majdnem minden 2. oldal tele van szexel. Ez mind kipipálva.

És akkor lássuk a két hősszerelmest.

Adva van AVA, a nő. Nos, akit idegesített Ana belső istennője vagy Éva nyafogása, az még nem találkozott Ava-val. Oh és mily emlékezetes találkozás. Kedves Ava kisasszony, alig 26 évesen, nagyon" híres belsőépítész, vagy tervező vagy mit tudom én mi, ugyanis a könyv során nem sok munkát végez, de ez egyéb tulajdonságai mellett nem is annyira fontos.

Mivel szegényke „annyit” dolgozik, minden este lazítania kell legjobb barátnőjével (akit nem is tudom már, hogy hívnak). Egy pohár bor, egy üveg bor. Ugyan mi az? Semmiség. Hiszen csak minden este történik meg. 
Tehát egy újabb remek tulajdonsága, részeges is ...

És akkor Jessie.

Jessie barátunk, aki X éves (Ez valamiféle államtitok lehet, mert a korát senki sem tudhatja. Ez a talány volt az egyetlen dolog a könyvben, ami tetszett. Ahányszor Ava megkérdezte hány éves, mindig egyel többet mondott. 21-töl kezdte). Szóval Jessie. Gazdag, milliomos, playboy, aki amint megpillantja Avat eldönti, hogy kell neki. És rendületlenül üldözőbe is veszi. Mindenhol megjelenik, rendszeresen megbabrálja Ava telefonját. Munkahely, otthon, bár, ebédidő, vacsora – Jessie mindenhol ott van. És természetesen egy - két nap „győzködés” után meg is kapja a lányt.

Egyfolytában parancsol neki, folyton rángatja, mindenkin keresztül masíroz. Eldönti mit hordhat és mit nem, hova mehet és hova nem. Kivel találkozhat és kivel nem. És ha Ava nem engedelmeskedik szó nélkül minden parancsának, akkor „he fuck some senses in her”. Mindenkitől félti, minden percben maga mellet akarja tudni. És mit tesz a buta liba??? Mindent megenged neki. Oh, folyton rohangál előle, mint a vak tyúk össze-vissza. Megsértődik valamire és olyankor nem veszi fel a telefont, nem válaszol az smsekre. Jessie persze a haját tépve rohangál fel és alá, mint egy dühöngő örült. De komolyan. Teljesen kiakad, ha nem éri el.

A lényeg, hogy Ava-nak Jessie „Kastélyán” kéne dolgoznia (szobákat tervez egy tökéletesen felszerelt hotelben), de persze ehelyett Jessien túlórázik.

Természetesen hőseink össze is vesznek, mikor kiderül ez és az. Ekkor Ava barátnénk lelép és vége a történetnek. Istenem, ennél dühítőbb könyvet nem is emlékszem, mikor olvastam. Általában, ha a csaj nem is tetszik, a pasi általában be szokott jönni. Na, most biztos van olyan, aki szereti a Jessie-féle pasikat, de én? No way in hell!!! Not a chance!!!!!

És hogy mi a legdühítőbb? Az, hogy most már el kell olvasnom a másik 2 részt is, mert kíváncsi vagyok, mi baja Jessienek.

Értékelés: 1/5

Nyelv: magyar
Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2013
Fordította: Kürthy Miklós

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://readabook.blog.hu/api/trackback/id/tr735703739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

book.jpg

Kövess minket a Twitteren is!

twitter-icon-with-books-230x299.jpg

süti beállítások módosítása