Casey McMillin - Three Years Later

Véleményezte: Ma_ya

covers_260072.jpgI received ARC of this book in exchange for an honest review.

Ezt a könyvet őszinte értékelésért cserébe kaptam az írónőtől.

Tartalom: Az utolsó dolog amire a 17 éves Rachel vágyott az egy kirándulás a szülőkkel Disneylandbe. Ennek ellenére az első dolog amibe belebotlik amint megérkeznek a nagy Ő.

Collin Blake az úszócsapattal egy versenyen vett részt és utolsó napját töltötte Los Angelesben, amikor véletlenül belerohant a végzetébe.

Létezik szerelem első látásra? Mindketten úgy gondolják, hogy igen.A vonzalom köztük azonnali....egész addig, míg Rachel szó nélkül eltűnik.

Három évvel később újra találkoznak. Folytathatják ott ahol abbamaradt?

Vélemény: Könnyed kis olvasmány egy kellemes délutánra. Nincs benne semmi extra, a szereplők szerethetőek. A tartalom első olvasásra megfogott mert nagyon szeretem az ilyen történeteket, mikor találkoznak, szerelmesek lesznek, majd valamiért elválnak és évek múlva újra összefutnak.

Azt hiszem ez az írónő első könyve és ez meg is látszik úgy a fogalmazáson, mint a történet felépítésén. Annak ellenére, hogy Rachel is, meg Collin is szerethető karakter semmi különös nincs bennük.

Rachel 17 évesen szüleivel Disneylandbe kirándul és első nap szó szerint belebotlik Collinba, akit csapat társai megvicceltek, elvették a ruháit és egy fürdő nadrágba volt kénytelen keresztül vágni a hotel csarnokán. Mindketten a telefonjukat bújták és egymásnak rohantak. Szerelem volt első látásra. Később találkoznak a vidámparkban és felmennek Collin szobájába.

Collin leszalad kaját venni, közben megszólal a telefonja, majd üzenete érkezik a volt barátnőtől. Rachel meg szó nélkül lelép.

Három évvel később újra találkoznak, Collinnak barátnője van, akit azonnal dob mikor megtalálja Rachelt. Még aznap este megkéri a kezét és össze is házasodnak...elvégre épp Vegasban vannak :)

És kb ennyi. Nem volt bonyolult, nem volt mélyre ható, elgondolkodtató, de élvezhető volt, kellemes kikapcsolódás.

Értékelés: 3/5

Nyelv: angol
Kiadó: -
Kiadás éve: 2013
Fordító: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://readabook.blog.hu/api/trackback/id/tr515432503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

book.jpg

Kövess minket a Twitteren is!

twitter-icon-with-books-230x299.jpg

süti beállítások módosítása