Heidi McLaughlin - My Unexpected Forever

Véleményezte: Ma_ya

1.jpgMindig nehéz értékelni az olyan könyvet amire 5 csillagot adok, legszívesebben áradoznék, ájuldoznék, OMG-OMG-znék. És ez a könyv meg is érdemelné!

Tartalom: Semmi mást nem akartam csak zenélni.
Semmi mást nem akartam, csak felnevelni a fiam.
Egyetlen pillanat elég volt, hogy minden megváltozzon.
Soha nem számítottam a boldogságra.
Soha nem gondoltam volna, hogy megtalálom Őt.
Soha nem gondoltam volna, hogy érezhetek még vágyat valaki iránt.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer családom lesz.
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer szeretni fognak.
És
Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer valakit szeretni fogok.

Harrison egyedülálló apa. Ezzel megvett magának már az előző könyvben. Az egyik legszebb rész a történetben az Harrison és Quinn közötti kapcsolata volt. Igazából az egész könyv a családról, gyerekekről szólt, amit szintén nagyon szerettem. Változatosság volt.

Quinnt muszáj imádnod. Ő a tökéletes gyerek.

"Quinn, you make being a dad the easiest thing I've ever done, but that's not it. I don't think she likes my tattoos and I'm very different from her husband."
"I think your tattoos tell a story, maybe she should learn to read."

Aki nem olvasta a Forever My Girl-t az tegye meg, mert annak ellenére, hogy különálló történetek, kell az első könyv, hogy megértsd a másodikat.

Harrison első pillantásra beleszeret Katelynbe, nagyrészt miatta is költözik Beaumontba. De nem mer közeledni felé, mivel Katelyn nemrég vesztette el a férjét és még nem áll készen egy újabb kapcsolatra. Ugyanakkor nem is tud távol maradni tőle. Minden mondvacsinált alkalmat megragad, hogy a közelébe lehessen. Mikor Liam felveszi a lányt a banda menedzserének, Harrison nem is lehetne boldogabb.

Hamarosan egy turnéra készülnek és a férfiak családi kirándulást szeretnének belőle csinálni, ezért mind a négy gyerek megy velük Josieval és Katelynnel együtt.

Mint várható volt, a dolgok kezdenek megváltozni és mikor Katelyn meglátja, hogy egy rajongó szinte rámászik Harrisonra rájön, talán nem is annyira közömbös a férfi neki, mint szeretné mindenkivel elhitetni.

Persze nem könnyű elengedni a múltat. És ott vannak a lányok is. Míg Elle imádja Harrisont, Payton mindenkit eltaszít magától, az anyját is.

Harrison a maga csendes, kedves módján megnyeri magának mindhárom "lányt". Amit nagyon szerettem, hogy nem erőltette a kapcsolatot. Nem akarta Mason helyét átvenni és nem akart a lányok apja lenni. Csak egy helyet szeretett volna Katelyn életébe.

Sok ilyen témájú könyvet olvastam és az egyik dolog ami nagyon zavarni szokott bennük, amikor az írónő lefesti a nagy, sírig tartó szerelmet, majd a következő még nagyobb lesz. Ezt sosem szerettem. Nincs két egyforma szerelem. Nem lehet két embert egyformán szeretni. Szerencsére ebben szó sem volt ilyesmiről. Igazán elrontotta volna az élményt. Harrison megértette és elfogadta Katelyn férje iránt érzett szerelmét.

"He's a part of your life and he's part of the girls' life. I'll never ask you not to talk about him when I'm around. I'll never ask you to stop loving him. If he was here, I'd hate him." - I shake my head because that's not true. "No, I probably wouldn't know you if he was here, and for that I'm both thankful and remoresful because his girls are the best, most beautiful girls that I've ever encountered and I want to do right by not only them, but him too."

Katelyn és Mason 15 éves koruk óta együtt voltak. Nagyon szerették egymást és mikor a férfi meghalt, vele együtt halt a nagy szerelem is. Katelyn soha nem számított arra, hogy újra szeretni fog majd. Hogy lesz az életében majd valaki, akit megtanul szeretni, elfogadni. Nem volt könnyű és volt olyan alkalom, hogy megráztam volna, de ha belegondolunk, teljesen érthető volt a viselkedés. Ráadásul a tetovált, bad boy Harrison igazán nem az ő típusa.

"There is no certain type when loving someone"

Harrison.jpg

I expected a life of music.
I expected to raise my son.
It took one look to make everything change.
I never expected happiness.I never expected to find her.
I never expected to feel desire.
I never expected I’d be a family man.
I never expected to be loved.

HarrisonHarrison 1.jpgÉs Katelyn Katelyn.jpg

Értékelés: 5/5 ***

Nyelv: angol
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 2013
Fordító: -

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://readabook.blog.hu/api/trackback/id/tr325505906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

book.jpg

Kövess minket a Twitteren is!

twitter-icon-with-books-230x299.jpg

süti beállítások módosítása