Karácsonyra könyvet mindenkinek!

Véleményezte: Zoebird

Ha esetleg nem tudsz választani a sok megjelent könyvből, hogy kinek mit ajándékozz, akkor összeraktunk egy szubjektív listát -

A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL!

- segítségnek! Jó szemezgetést!

booksgiftslights.jpg

Kicsiknek:

Bartos Erika: Bogyó és Babóca alszik - örök kedvenc, nem lehet vele mellé nyúlni, a gyerekek imádják!

Marék Veronika: Télapó és Ezüstmackó - karácsony estére tökéletes mese lehet lefekvéskor.

Ács Judit: Chubby karácsonya  - a történet angolul és magyarul is benne van a könyvben, plusz még kivágható figurákat, ujjbábokat tartalmaz.

Vadadi Adrienn: Leszel a barátom? - Ovisok örömmel fedezhetik fel benne saját mindennapjaikat.

Kisiskolásoknak:

Berg Judit: Rumini a Fényvizeken - Izgalmas kalandok, titkos levelek, szorult helyzetek.

Geronimo Stilton: Nulla Nulla Ká ügynök - Igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán...

Tea Stilton: Út a sikerhez - Hogy kik Tea Angyalai? Öt rendkívüli egérlány, akik a Cinnford Egyetem és Szakiskola hallgatói a Bálna-szigeten.

Rick Riordan: A 39 kulcs 1. - A csontlabirintus - A család erejének forrását elrejtették a világ különböző részein, 39 kulcs formájában. Elsétálsz 1 millió dollárral, vagy elkezdesz kutatni a kulcs után?

Fiatal felnőtteknek (YA/Romantikus):

Samantha Shannon: Csontszüret - Az év egyik legjobban dícsért könyve, ajánljuk mi is!

Elisabeth Richards: A sötétség városa - Egy kellemes disztópia fiatal szereplőkkel, itt írtunk róla.

Cora Carmack: Színjáték - A Szakítópróba folytatása, más szereplőkkel.

Jay Crownover: Rule - Itt írtunk róla, szerettük nagyon.

Felnőtt romantikus/erotikus:

Katie Ashley: Az ajánlat - Nagyon jó kis olvasmány, szeretnivaló karakterekkel, vicces párbeszédekkel és édes cselekménnyel.

Gail McHugh: Ütközés - Egy szenvedélyes és forrongó érzelmi káosz

Karen Erickson: Játék a Házassággal - Kellemes, romantikus olvasmány, erotikus jelenetekkel

Modern pasiknak:

On Sai: Calderon, avagy felségáruláshoz bricsesz dukál - Az első részt imádtuk, igazi Rejtős humor scifi-be ágyazva, a második rész is kötelező darab!

Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Stalker - Piknik az árokparton - igazi orosz scifi, mely első ízben olvasható cenzúrázatlan, eredeti változatában magyarul

Dan Simmons: Endymion felemelkedése - A nagyszabású tetralógia váratlan fordulatokban bővelkedő, befejező kötete felejthetetlen pontot tesz az évszázadokon átívelő űropera végére.

Anyukáknak/Nagymamáknak:

Müller Péter: Férfiélet, női sors - Gyöngyökként felfűzött csodálatos Müller-i gondolatok, tele mondanivalóval.

Vámos Miklós - Majdnem összes - Válogatott novellák

Fábián Janka - Emma szerelme sorozat - A fordulatos és megkapó szerelmi történet, a háttérben a századforduló eseményeivel

Nagypapáknak/Férjeknek:

Dan Brown: Inferno - Itt írtunk róla.

Frei Tamás: 2015 - Bátor és izgalmas utazás a következő évek Magyarországának kulisszái mögé.

John Scalzi: Vének háborúja sorozat - Szuper könyvek a sci-fi kedvelőinek és már megjelent az összes rész, így nem kell várni sem rá!

Klasszikus kedvelőknek:

Márai Sándor: Egy polgár vallomásai - A csonkítatlan és cenzúrázatlan kiadás - A könyv, amit eddig csak csonka változatban ismert a magyar olvasóközönség. A könyv, amiről azt hittük, hogy ismerjük minden részletét. A könyv, ami kora botrányműve volt. És hiányos 1935 óta.

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők - 40 történet sok illusztrációval Petőfitől Vas Istvánig, Benedek Elektől Szabó Magdáig, hitvesekről, múzsákról, megcsalt szeretőkről, örök hűségről és a szerelem sokféle arcáról.

Lelkizőknek:

Hozleiter Fanny Mosolyka: Te döntesz - Megható önéletrajz, mely mindenkinek megtanítja: az életben minden csakis rajtunk múlik!

Vekerdy Tamás: Jól szeretni - Tudod-e, hogy milyen a gyereked? - Beszélgetések, melyek abba az irányba mutatnak, hogy miképp is kellene, hogyan is lehetne az együttélést – a gyerekkel és tágabban: egymással - jól csinálni, hogyan is lehetne jól szeretni.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://readabook.blog.hu/api/trackback/id/tr385688287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ginlia 2013.12.13. 12:19:59

Pont a YA kategóriát választottam volna ketté nemenként. Ott nagyon nagyok a különbségek a női és a férfi érdeklődési körökben. Plusz még egy extra kategóriát is odabiggyesztenék: "az értelmes irodalmi művek rajongóinak".

Zoebird 2013.12.13. 14:00:11

Kicsit bővítettük még, de igazából a lista végtelen lehetne! :)

ekat 2013.12.13. 15:12:20

Hopp, én egyik kategória sem vagyok. :) De nem baj, van párszáz papír-, és párezer e-könyvem.....

book.jpg

Kövess minket a Twitteren is!

twitter-icon-with-books-230x299.jpg

süti beállítások módosítása