A Nagy Erotikus poszt

Véleményezte: Timuska

Na jó, a cím egy kicsit hatásvadászra sikeredett, mert csak 5 könyvről fogok írni, és nem is túl hosszan. De összességében mégis hosszú lesz …

Először is miért írok ezekről:
1.) Mert a nagyátlaggal ellentétben én nem titkolom, hogy olvasok ilyen könyveket.
2.) Ráadásul bírom is az erotikus-romantikus könyveket, sőt vannak a témában kedvenceim is.
3.) Ne legyünk naivak, a kiadókat lehet hibáztatni, hogy miért adtak ki az elmúlt évben ennyi erotikus tartalmú történetet, de lássuk be, erre volt is igény. Többen olvasnak ilyen könyvet, mint hinnénk.

És most a könyvekről: A felsoroltak közül sajnos egyik sem üti meg igazán a mércét. Talán egy volt, ami az elfogadható kategóriába tartozott. Azért ezekről írok, mert ezeket tudtam kölcsön útján megszerezni és ennyi fért bele a téli szünetembe, ugyanis eldöntöttem, hogy az ünnepek alatt nem fogok semmi olyat olvasni, amin agyalni kell és lássuk be, ezek ilyenek.


covers_249103.jpgGina L. Maxwell - Elcsábítani Hamupipőkét:
Történet röviden: Lucie a fizioterapeuta és Reid az MMA harcos történetét ismerhetjük meg. Főszereplőink régi barátok, szinte együtt nőttek fel, mert Reid legjobb barátja Lucie bátyja. De az élet messzire sodorta őket egymástól, így évek óta nem találkoztak.
Reidet egy sérülés miatt a helyi kórház fizioterapeutájához irányítja az edzője. S mit ad Isten pont Lucie lesz az, aki a gyógykezelést, az edzéseket felügyeli majd. A vonzalom hamar kialakul, de Lucienek van egy plátói szerelme és őt szeretné elcsábítani amiben Reid segítségére lesz (megtanítja a csábítás titkaira). Nem kell ecsetelnem, hogy hamar egymásba gabalyodnak testileg és érzelmileg is. A könyv váltott szemszögből íródott, ezért jár a plusz pont. A felhozatalból pedig egyértelműen kiemelkedik, a sok szexjelenet mellett több a romantika és értelmesek a szereplők és nem erőltetik a gagyi bdsm-vonalat. S amiért még jár egy dicséret, hogy nem volt az utolsó 3 oldalba még egy ágyjelenet beleerőltetve.
Értékelés: 4,,,/5

covers_259956.jpgKaren Erickson – Játék a házassággal:
Történet röviden: Ebben a könyvben két nagyon különböző világ találkozik. Legalábbis nekem elsőre furcsa volt a festőnő és a sztár focista románca (vagyis amerikai futballjátékos). Sheridan és Jared egy rendezvényen találkoznak, ahol Sheridan fest. Jared nem rejti véka alá, hogy szemet vetett a lányra és elhívja egy italra. Az este úgy végződik, hogy egy motel szobában átadják magukat a vágyaiknak. Ezzel még nem is lenne gond, valahogy olyan gyorsan jött nekem a másnapi házassági ajánlat. Ami persze csak a világnak szól, hogy a nőcsábász focista jó színben tűnjön fel a sajtóban. A lánynak pedig kell a pénz, mert ezért az álházasságért busásan megfizetik (azért lesznek itt érzelmek is).
Amit nem értettem, hogy a lány miért ragaszkodik ahhoz, hogy a házassági szerződésbe belevegyék a szex mentességet? (Minek amikor az első este ez már megtörtént???) Na, mindegy. Ez a könyv is bővelkedett erotikus jelenetekben, de erre azért számítottam. Ami még nem tetszett: a legromantikusabb pillanatokban a szereplők elkezdtek kifejezetten csúnyán beszélni. Ez inkább röhejes és hervasztó, mint szexi. Akit pedig utáltam, az Harvey a sajtós volt. Idegesített, hogy beleszól mások magánéletébe. Egyébként egy közepesen gyengécske könyv volt, csak a romantikus vége mentette meg … pl: az új szolid eljegyzési gyűrű, nagyon jó ötlet volt ;)
Értékelés: 3/5

covers_283776.jpgShayla Black & Lexi Blake - A rabul ejtett szűz
Történet: Hol is kezdjem? Hááát, ez nem egy szokványos felállás volt, ha értitek mire gondolok ;) Hannah és a három fivér Gavin, Dex és Slade sztorija. Hmm … még kíváncsi is voltam, hogy mi kerekedik ebből, de aztán olyan borzasztó egy története volt, hogy nem is tudom akár karc szinten is megéri-e erről írnom. Röviden Hannah cuki vidéki leány, a nagy olajvállalat titkárnője, aki persze minden pasi álma. A gazdag fivérek, akik a vállalat tulajdonosai egyenként szerelmesek a lányba és minden vágyuk, hogy a hőn áhított nő majd közös feleségük legyen (ez nem vicc, komolyan ez a szándékuk, persze a közös szexen túl).
Volt benne zsarolás, meg gyilkosság is … de csak ismételni tudom magam, ez a két írónő közösen sem tudott semmi jót összehozni ebből a sztoriból. A szexjelentek pedig szánalmasak voltak, tökéletesen pornó volt az egész, romantika nulla. Próbálták a bdsm vonalat erőltetni, de röhejes volt. Kerüljétek!
Értékelés: 2,,,/5


covers_260032.jpgC. J. Ellisson - Élvezd a vaníliát
Történet: Főszereplőink Heather és Tony egy rapid randin találkoznak először, de nem a szokványos mederben zajlik az ismerkedés. A mindig szerény és a kapcsolataiban, munkahelyén meghunyászkodó Heather gondol egyet és a bár hátsó teraszán átmegy dominába és „kényszeríti” Tony-t, hogy ezt-azt tegyen vele. Majd otthagyja a pasit. Persze a pasinak nem megy ki a csaj a fejéből, mert ilyen együttlétben még nem volt része. Általában mindig ő az irányító fél. Központi konfliktus persze az, hogy egy irodaházban dolgoznak és a cégeik közös bizniszben vesznek részt (ez a része nagyon emlékeztetett a Hozzád kötve sztorijára).
Nem volt annyira rémes, mint ahogy az elején gondoltam, de én ezektől a gagyi bdsm felállásoktól már lábrázást kapok (az irodai ping-pong ütős egyezkedés szánalmas és röhejes volt).
Meg milyen már az, hogy egy nő 1 perc alatt kitalálja, hogy ő most domináns irányító lesz? Ez nem így működik. Kedves C.J. Ellisson kéretik egy kis Tiffany Reiszt olvasni és aztán képben lesz, hogy is van ez :-D
Sok minden volt, ami nem tetszett, de legalább a végére egyenrangú felekké váltak a szereplők, ami megmentette valamelyest a történetet. Ráadásul romantika is volt benne és váltott szemszög is jót tett a könyvnek. Egyébként nem nagy durranás, aki nem szereti az ilyen könyveket annak nem ajánlom.
Értékelés: 3,,,/5

covers_259988.jpgLainey Reese - Asztal három főre
Történet: Bevallom ez az a könyv, amit nem sikerült kiolvasnom, mert néhány oldal után feladtam. Ritkán fordul velem elő ilyen, de ez olyan sz… volt, hogy arra nincsenek szavak.
Na jó, néhány szóban az elejéről: Adott egy vidéki lány Riley, aki felköltözik New Yorkba dolgozni és persze rögtön az első estéjén kiköt a város rosszéletűeknek fenntartott szórakozóhelyén. A naiv lányra azonnal feni mindenki a fogát; de ki más tenné magáévá az asztalon a Hello Cade vagyok köszönés után 2 perccel? Hát persze, hogy a tulaj. Aztán hajnalban jön az országos cimbora is, Trevor, aki beszáll harmadiknak. Fúú, borzalmas volt, erőltetett bdsm jelenetek, gagyi semmi sztori. Ilyen még nem volt, hogy 3 soronként fel akarjam adni az olvasást. A szóhasználat ebből állt: vesszeje(?), koton(?), dugattyúzott(?). A kedves műfordítótól kérdezném, ő is így beszél otthon az intim helyzetekben? S hogy mi volt az a pillanat, amikor úgy döntöttem, nem bírom kész, vége, konkrétan ölöm az agysejteimet? Amikor reggel a hölgyike magában megállapítja, hogy hűű ő szerelmes mindkét pasiba. Ööö, mi van? kb. 10 óra leforgása alatt? És akkor talán sokat is mondtam. Na, ettől a könyvtől óvakodjatok, ha mégis a kezetekbe kerül inkább gyújtsatok be vele.
Értékelés: 1/5

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://readabook.blog.hu/api/trackback/id/tr665756760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

book.jpg

Kövess minket a Twitteren is!

twitter-icon-with-books-230x299.jpg

süti beállítások módosítása